Függő légcsatorna tisztítás

Cégünk vállalja nehezen hozzáférhető helyeken lévő légtechnikai csövek cseréjét, tisztítását kiépítését ipari alpinista csapat bevonásával.

 

A társasházi konyhai- és wc-fürdőszobai szellőzők tisztítását 3 évente el kell végezni.

A BM rendeletnek megfelelő épületekben (máshol sem tilos, de ott kötelező). A lakásszellőzők megtisztítása nem a tulajdonosok kötelezettsége. A társasházi közös képviselő feladata elintézni, hogy tűzvédelmi okokból a tisztítás megtörténjen a társasházban. Elmaradása esetén bírság szabható ki a társasházra.

A szakembereknek nem kell a lakásokba bemenniük a szellőzőcsövek tisztításához. A szellőzők függőleges csövei a társasházi tetőről elérhetőek, és tisztíthatóak.

A panelépületek és társasházak szellőzésének az egyik legnagyobb problémája az elhanyagoltság, ami által a szellőzőcsövekben az évek során rendkívül sok por, allergén és egyéb szennyeződések is lerakódnak.

Azonban a légcsatorna tisztítás elvégzésével a legtöbb esetben hosszú éveken keresztül nem foglalkoznak a lakók.

Ennek köszönhetően a csatornák könnyedén eldugulhatnak és káros hatással is lehetnek az ott élők egészségére. Ebből kifolyólag kiemelten fontos a szellőző rendszerek tisztítása és rendszeres karbantartása.

Légcsatorna tisztítás

Ipari alpinista szolgáltatásaink

Az ipari alpinista az alpintechnikához kiválóan értő szakember, aki általában statikus hegymászókötélen lógva, ülőpadban ülve dolgozik magas épületeken, aknákban valamint nehezen hozzáférhető helyeken.

Cégünk ipari alpinista alkalmazásával vállalja:
• függő légcsatorna hálózatok tisztítását, cseréjét, karbantartását
• magasban lévő légcsatorna hálózatok külső és belső tisztítását valamint fertőtlenítését
• strangban, aknában lévő légcsatorna hálózatok belső tisztítását valamint fertőtlenítését